TIDIGARE UTBILDNINGAR

Ramundberget

Ramundberget 2018

Under Barverket- bar & dryckesutbildning i samarbete med Ramundberget har våra deltagarna bevisat grundkunskap i barteknik, spritkunskap, klassisk mixologi, serveringskunskap, vinkunskap, ölkunskap samt övrig generell dryckeskunskap!

1854

S8Gruppen Linköping 2018

Under Barverket i Linköping 2018 i samarbete med S8Gruppen har vi utbildat 28 stycken deltagare som redan nu visar en högre kunskapsnivå på deras arbeten och praktikplatser!

Ramundberget

Ramundberget 2018

Under Barverket i samarbete med Ramundberget har vi utbildat femton stycken deltagare som alla klarade Barverkets kunskapsprov och som nu visar en högre kunskapsnivå på deras arbeten!

Taket

S8Gruppen Linköping 2017

Under Barverket i Linköping 2017 i samarbete med S8Gruppen har vi utbildat 28 stycken deltagare som redan nu visar en högre kunskapsnivå på deras arbeten och praktikplatser!

Storan

S8 Gruppen Linköping 2016

Stort tack till Storan som var värd Barverket i April 2016!

Denna gång välkomnade vi 28 stycken deltagare från S8Gruppen som under veckan fick deltaga i både teoretiska samt praktiska lektioner. Efter utbildningens slut visade alla deltagare högra kunskaper inom bartenderyrket på deras arbeten och praktikplatser.

Malt och Humle

S8Gruppen Linköping 2015

Stort tack till Malt och Humle som var värd för den första omgången! Vi kan stolt meddelad att utbildningen ledde till anställning för 7 av deltagarna.

The Dubliner

Stockholm 2015

Stort tack till The Dubliner, La Isla och Theodoras med personal. Under 3 intensiva dagar fick personalen lära sig om Whisk(e)y, Öl, Cocktails & Vin för att sedan bevisa sina kunskaper genom slutprovet.