OM OSS
Barverket är en intensiv snabbspårsutbildning som har utvecklats av Liquid Management för att öka sysselsättningen inom barindustrin. 

Målet med initiativet är att hitta, utveckla och ta tillvara på personers passion för baryrket för att tillgodose ett växande behov av personal till en av Sveriges snabbast växande näringar. Med en internationellt framgångsrik meritlista och ett starkt prisbelönt team har Liquid Management kunskapen och kompetensen som krävs för att utbilda ny personal inom barindustrins alla områden.

Under en 5-dagarsperiod får deltagarna en unik utbildningsmöjlighet med både teoretiska och praktiska lektioner från framstående branschpersoner. Utbildningen sker i nära samarbete med lokala aktörer för att garantera en direkt koppling till arbetslivet.

Genom ett skräddarsytt program får deltagarna en bred kunskapsbas inom bland annat öl, vin, sprit, cocktails, kaffe, thé, service och barteknik; allt för att du på bästa möjliga sätt skall kunna möta arbetsgivarnas och gästernas förväntningar i baren.

Under utbildningen blir deltagarna tilldelad en handledare som genom sitt mentorskap skall säkerställa maximal utdelning av utbildningstillfällena.

Efter genomförd utbildning tilldelas intyg och betyg för deltagande hos Barverket. De elever som utmärkt sig får erbjudande om praktikplats den nästkommande veckan. Praktiken utförs med handledare i skarp miljö och har anställning som målsättning.