BOKA BARVERKET
Grunden för varje framgångsrik satsning är kunnig och professionell personal.

Barverket är en intensiv snabbspårsutbildning utvecklad utav Liquid Management för att öka sysselsättningen inom barindustrin. Målet med initiativet är att hitta, utveckla och ta tillvara på personers passion för baryrket för att tillgodose ett växande behov av personal till en av Sveriges snabbast växande näringar.

Med en internationellt framgångsrik meritlista och ett starkt prisbelönt team har Liquid Management kunskapen och kompetensen som krävs för att utbilda ny personal inom barindustrins alla områden.

Oavsett om du vill fokusera på cocktails, bartekniker, försäljning, kundservice eller vin- och sprit kommer vi att presentera ett skräddarsytt program för att inspirera din personal och ge dem möjligheten att alltid leverera det bästa, på bästa möjliga sätt.

Ett grundligt tränings-och utbildningsprogram kommer att ge din personal möjligheten att möta sin gästs förväntningar på ett bättre sätt. Med Barverket kan du förbättra försäljningen, säkerställa och upprätthålla kvalitén i den levererade produkten samt motivera och inspirera din personal.